Veszélyben a hegyi folyó – Kalandos küldetés

könyve: Veszélyben a hegyi folyó - Kalandos küldetés | könyv borító

Egy sodró lendületű kaland! Egy titokzatos ember meg akarja mérgezni a hegyi folyót! Csak te állíthatod meg! De végig tudsz-e evezni egy hegyi folyón, szembe tudsz-e szállni minden veszéllyel?Vedd elő földrajztudásodat, és döntsd el te magad, merre indulsz tovább. Meglátod, hogy többet tudsz, mint gondolnád, és még földrajzból is okosabb leszel!

A Veszélyben a hegyi folyó – Kalandos küldetés című könyv egy 2018-ban megjelent, 48 oldalból álló, 10-14 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet írt és a Napraforgó adja ki a 9789634459699 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Veszélyben a hegyi folyó – Kalandos küldetés egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Veszélyben a hegyi folyó – Kalandos küldetés PDF, Veszélyben a hegyi folyó – Kalandos küldetés PDF letöltés, : Veszélyben a hegyi folyó – Kalandos küldetés ePUB, Veszélyben a hegyi folyó – Kalandos küldetés ePUB letöltés, : Veszélyben a hegyi folyó – Kalandos küldetés Mobi, Veszélyben a hegyi folyó – Kalandos küldetés Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Napraforgó kiadó további könyvei

10-14 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

48 oldalas könyvek

9789634459699 ISBN-számú könyvek

Összes könyv