Vibók Ildi: Sibi

Vibók Ildi könyve: Sibi | könyv borító

Cím:

Író:

Kiadó:

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

“Sári vagyok, de mindenki csak Sibinek hív. Egy dombtetőn lakom a mi kis faházikónkban. A Papi csak úgy hívja – Noé bárkája, és ezen mindenki mosolyog, kivéve a Papit. Ő komolyan gondolja, mert nem csak mi lakunk itt, hanem egy csomó állat is. A Mami szerint túl sok, a Papi szerint elég, szerintem meg Öcsi szerint még tuti befér néhány.Szerencsére Papi meg Mami elég feled…

A Sibi című könyv egy 2018-ban megjelent, 64 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Vibók Ildi írt és a Holnap Kiadó adja ki a 9789633492062 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Vibók Ildi: Sibi egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Vibók Ildi: Sibi PDF, Sibi PDF letöltés, Vibók Ildi: Sibi ePUB, Sibi ePUB letöltés, Vibók Ildi: Sibi Mobi, Sibi Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Vibók Ildi további könyvei

Holnap Kiadó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

64 oldalas könyvek

9789633492062 ISBN-számú könyvek

Összes könyv