Victoria Stilwell: Kutyanevelés szeretettel – Amitől a kutya jól nevelt eb

Victoria Stilwell könyve: Kutyanevelés szeretettel - Amitől a kutya jól nevelt eb | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

VICTORIA STILWELL, a népszerű amerikai kutyatréner a legproblémásabb esetekre is tudja a megoldást! A szerző pozitív megerősítést előtérbe helyező, tudományos tényekkel alátámasztott módszere segíteni fog minden olyan gazdinak, aki nevelési problémákkal küzd, és különböző nehézségei támadtak a kutyájával. A kötet által ismertetett technikák megváltoztatják k…

A Kutyanevelés szeretettel – Amitől a kutya jól nevelt eb című könyv egy 2014-ban megjelent, 280 oldalból álló, Hobbi Kisállatok, Kutya kategóriájú könyv, melyet Victoria Stilwell írt és a Jaffa Kiadó adja ki a 9786155418884 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Victoria Stilwell: Kutyanevelés szeretettel – Amitől a kutya jól nevelt eb egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Victoria Stilwell: Kutyanevelés szeretettel – Amitől a kutya jól nevelt eb PDF, Kutyanevelés szeretettel – Amitől a kutya jól nevelt eb PDF letöltés, Victoria Stilwell: Kutyanevelés szeretettel – Amitől a kutya jól nevelt eb ePUB, Kutyanevelés szeretettel – Amitől a kutya jól nevelt eb ePUB letöltés, Victoria Stilwell: Kutyanevelés szeretettel – Amitől a kutya jól nevelt eb Mobi, Kutyanevelés szeretettel – Amitől a kutya jól nevelt eb Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Victoria Stilwell további könyvei

Jaffa Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi Kisállatok, Kutya kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

280 oldalas könyvek

9786155418884 ISBN-számú könyvek

Összes könyv