Villányi Edit (szerk.): Crow – Kids 2 – 500 szóval – Angol nyelvű szótanító keresztrejtvények

Villányi Edit (szerk.) könyve: Crow - Kids 2 - 500 szóval - Angol nyelvű szótanító keresztrejtvények | könyv borító

A CROW- 500 szóval című kiadvány egy idegen nyelvű, nyelvtanulók és nyelvgyakorlók számára készült rejtvénykönyv-sorozat része. A rejtvények: szókincse a mindennapi használatban leggyakrabban előforduló 500 szó tanulásához nyújt segítséget játékos formában, egy-egy szót többször is kikérdezve. Ritkább szavak elenyésző számban fordulnak elő az érdekesség vag…

A Crow – Kids 2 – 500 szóval – Angol nyelvű szótanító keresztrejtvények című könyv egy 2002-ban megjelent, 48 oldalból álló, Egyéb, Szótár, nyelvkönyv Angol kategóriájú könyv, melyet Villányi Edit (szerk.) írt és a Strucc Kft. adja ki a 9789638600264 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Villányi Edit (szerk.): Crow – Kids 2 – 500 szóval – Angol nyelvű szótanító keresztrejtvények egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Villányi Edit (szerk.): Crow – Kids 2 – 500 szóval – Angol nyelvű szótanító keresztrejtvények PDF, Crow – Kids 2 – 500 szóval – Angol nyelvű szótanító keresztrejtvények PDF letöltés, Villányi Edit (szerk.): Crow – Kids 2 – 500 szóval – Angol nyelvű szótanító keresztrejtvények ePUB, Crow – Kids 2 – 500 szóval – Angol nyelvű szótanító keresztrejtvények ePUB letöltés, Villányi Edit (szerk.): Crow – Kids 2 – 500 szóval – Angol nyelvű szótanító keresztrejtvények Mobi, Crow – Kids 2 – 500 szóval – Angol nyelvű szótanító keresztrejtvények Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Villányi Edit (szerk.) további könyvei

Strucc Kft. kiadó további könyvei

Egyéb, Szótár, nyelvkönyv Angol kategóriájú könyvek

2002-ban megjelent könyvek

48 oldalas könyvek

9789638600264 ISBN-számú könyvek

Összes könyv