Wei-Meng Lee: Az IPhone SDK programozása Objective-C nyelven

Wei-Meng Lee könyve: Az IPhone SDK programozása Objective-C nyelven | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Az iPhone-alkalmazások fejlesztését nem nehéz megtanulni. A könyv példákra építve, jól követhetően vezet be az Apple iPhone SDK alapjaiba, és rendszerezett ismeretanyagot ad az Objective-C nyelven készült iPhone-alkalmazások programozásának módszereiről. Az egyes fejezetek feladatainak feldolgozásakor felfedezhetjük azt az egyszerű logikát, amely az iPhone-alkalmazások l…

A Az IPhone SDK programozása Objective-C nyelven című könyv egy 2011-ban megjelent, 516 oldalból álló, Programozás, Számítástechnika kategóriájú könyv, melyet Wei-Meng Lee írt és a Szak Kiadó adja ki a 9789639863194 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Wei-Meng Lee: Az IPhone SDK programozása Objective-C nyelven egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák:

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Wei-Meng Lee további könyvei

Szak Kiadó kiadó további könyvei

Programozás, Számítástechnika kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

516 oldalas könyvek

9789639863194 ISBN-számú könyvek

Összes könyv