William Shakespeare: Shakespeare drámák III.

William Shakespeare könyve: Shakespeare drámák III. | könyv borító

“Remélem, hogy a drámák számos részlete az általam fordított szövegben világosabb, érthetőbb, mint a régebbieknél. Érthetőbb lesz, hogy egy jelenetben a szereplők között milyen lélektani viszony áll fenn, gúnyos vagy fennhéjázó, biztató vagy reménykedő, leereszkedő vagy megalázó hangot ütnek-e meg. Ezeket az árnyalatokat egy száz-százötven éves (vagy akár ötv…

A Shakespeare drámák III. című könyv egy 2018-ban megjelent, 728 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Színművek, Világirodalom kategóriájú könyv, melyet William Shakespeare írt és a Magvető Könyvkiadó adja ki a 9789631436761 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a William Shakespeare: Shakespeare drámák III. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: William Shakespeare: Shakespeare drámák III. PDF, Shakespeare drámák III. PDF letöltés, William Shakespeare: Shakespeare drámák III. ePUB, Shakespeare drámák III. ePUB letöltés, William Shakespeare: Shakespeare drámák III. Mobi, Shakespeare drámák III. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

William Shakespeare további könyvei

Magvető Könyvkiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Színművek, Világirodalom kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

728 oldalas könyvek

9789631436761 ISBN-számú könyvek

Összes könyv