Wir Neue 3. Munkafüzet + CD

könyve: Wir Neue 3. Munkafüzet + CD | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kifejezetten az általános iskolások számára használható életszerű nyelvtudás megalapozására és fejlesztésére készült. A WIR egy modern, kommunikatív tankönyvcsalád, fő célja a négy alapkészség fejlesztése autentikus, a tanulók életkorának megfelelő szövegek, gyakorlatok és feladatok segítségével. A tankönyvcsalád részei moduláris felépítésűek, minden kö…

A Wir Neue 3. Munkafüzet + CD című könyv egy 2012-ban megjelent, ISBN: 9786155127700 oldalból álló, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet írt és a Klett Kiadó adja ki a 9786155127700 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Wir Neue 3. Munkafüzet + CD egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Wir Neue 3. Munkafüzet + CD PDF, Wir Neue 3. Munkafüzet + CD PDF letöltés, : Wir Neue 3. Munkafüzet + CD ePUB, Wir Neue 3. Munkafüzet + CD ePUB letöltés, : Wir Neue 3. Munkafüzet + CD Mobi, Wir Neue 3. Munkafüzet + CD Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Klett Kiadó kiadó további könyvei

Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

ISBN: 9786155127700 oldalas könyvek

9786155127700 ISBN-számú könyvek

Összes könyv