Wolf Emőke: Hogyan taníts interaktív táblával? – Módszergyűjtemény általános és középiskolai tanárok számára

Wolf Emőke könyve: Hogyan taníts interaktív táblával? - Módszergyűjtemény általános és középiskolai tanárok számára | könyv borító

35 oktatási módszer kifejezetten interaktív táblához, melyekhez 100 különböző tantárgyi példa egészít ki, hogy segítse az alkalmazást. A gyakorlatban kipróbált módszerek táblatípustól függetlenül használhatóak. Emellett egy mintatanóra vázlata is segíti elhelyezni a módszereket a teljes oktatási folyamatban.

A Hogyan taníts interaktív táblával? – Módszergyűjtemény általános és középiskolai tanárok számára című könyv egy 2011-ban megjelent, 106 oldalból álló, Módszertan, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Wolf Emőke írt és a Humán Műhely Bt. adja ki a 9789630820325 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Wolf Emőke: Hogyan taníts interaktív táblával? – Módszergyűjtemény általános és középiskolai tanárok számára egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Wolf Emőke: Hogyan taníts interaktív táblával? – Módszergyűjtemény általános és középiskolai tanárok számára PDF, Hogyan taníts interaktív táblával? – Módszergyűjtemény általános és középiskolai tanárok számára PDF letöltés, Wolf Emőke: Hogyan taníts interaktív táblával? – Módszergyűjtemény általános és középiskolai tanárok számára ePUB, Hogyan taníts interaktív táblával? – Módszergyűjtemény általános és középiskolai tanárok számára ePUB letöltés, Wolf Emőke: Hogyan taníts interaktív táblával? – Módszergyűjtemény általános és középiskolai tanárok számára Mobi, Hogyan taníts interaktív táblával? – Módszergyűjtemény általános és középiskolai tanárok számára Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Wolf Emőke további könyvei

Humán Műhely Bt. kiadó további könyvei

Módszertan, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

106 oldalas könyvek

9789630820325 ISBN-számú könyvek

Összes könyv