Worm-Lothar: Mit tegyünk, ha… – 5 tanács szülőknek a számolásról, a színek ismeretéről, a testvérek érkezéséről, a bepisilésről, a közlekedésről

Worm-Lothar könyve: Mit tegyünk, ha... - 5 tanács szülőknek a számolásról, a színek ismeretéről, a testvérek érkezéséről, a bepisilésről, a közlekedésről | könyv borító

Igen gyakori probléma, hogy a gyerekek nehezen tanulnak meg számolni, nehezen tanulják meg megkülönböztetni a színeket, vagy éppen a kistestvér elfogadása okoz gondokat. Sok szülő panaszolja, hogy gyereke a normálisnál sokkal tovább bepisil, vagy nem tud biztonságoan közlekedni a közúti forgalomban. Ez a könyv abban akar segítséget nyújtani a szülőknek, hogy feltárja az …

A Mit tegyünk, ha… – 5 tanács szülőknek a számolásról, a színek ismeretéről, a testvérek érkezéséről, a bepisilésről, a közlekedésről című könyv egy 1999-ban megjelent, 80 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés, Pszichológia, Társadalomtudomány kategóriájú könyv, melyet Worm-Lothar írt és a Akkord Kiadó adja ki a 9789637803673 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Worm-Lothar: Mit tegyünk, ha… – 5 tanács szülőknek a számolásról, a színek ismeretéről, a testvérek érkezéséről, a bepisilésről, a közlekedésről egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Worm-Lothar: Mit tegyünk, ha… – 5 tanács szülőknek a számolásról, a színek ismeretéről, a testvérek érkezéséről, a bepisilésről, a közlekedésről PDF, Mit tegyünk, ha… – 5 tanács szülőknek a számolásról, a színek ismeretéről, a testvérek érkezéséről, a bepisilésről, a közlekedésről PDF letöltés, Worm-Lothar: Mit tegyünk, ha… – 5 tanács szülőknek a számolásról, a színek ismeretéről, a testvérek érkezéséről, a bepisilésről, a közlekedésről ePUB, Mit tegyünk, ha… – 5 tanács szülőknek a számolásról, a színek ismeretéről, a testvérek érkezéséről, a bepisilésről, a közlekedésről ePUB letöltés, Worm-Lothar: Mit tegyünk, ha… – 5 tanács szülőknek a számolásról, a színek ismeretéről, a testvérek érkezéséről, a bepisilésről, a közlekedésről Mobi, Mit tegyünk, ha… – 5 tanács szülőknek a számolásról, a színek ismeretéről, a testvérek érkezéséről, a bepisilésről, a közlekedésről Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Worm-Lothar további könyvei

Akkord Kiadó kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés, Pszichológia, Társadalomtudomány kategóriájú könyvek

1999-ban megjelent könyvek

80 oldalas könyvek

9789637803673 ISBN-számú könyvek

Összes könyv