Yoyo Books: Szövegtár-harmadik osztályosoknak

Yoyo Books könyve: Szövegtár-harmadik osztályosoknak | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Az olvasást és szövegértést fejlesztő füzet sokat segít az egyéni olvasásfejlesztésben, hiszen a tankönyvekben szereplő gyakorlatok szinte lehetetlenné teszik az olvasási sikerélményt a technikai és szövegértési nehézségekkel küzdő kisdiákoknak.Megtanítja a szövegpontos olvasást, segít az olvasás értelmének felismerésé, fokozza az olvasási kedvet.

A Szövegtár-harmadik osztályosoknak című könyv egy 2014-ban megjelent, ISBN: oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő kategóriájú könyv, melyet Yoyo Books írt és a Yoyo Books adja ki a 9786155029325 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Yoyo Books: Szövegtár-harmadik osztályosoknak egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Yoyo Books: Szövegtár-harmadik osztályosoknak PDF, Szövegtár-harmadik osztályosoknak PDF letöltés, Yoyo Books: Szövegtár-harmadik osztályosoknak ePUB, Szövegtár-harmadik osztályosoknak ePUB letöltés, Yoyo Books: Szövegtár-harmadik osztályosoknak Mobi, Szövegtár-harmadik osztályosoknak Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Yoyo Books további könyvei

Yoyo Books kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

ISBN: oldalas könyvek

9786155029325 ISBN-számú könyvek

Összes könyv