Zach Even-Esh: Az Underground erőedzés enciklopédiája

Zach Even-Esh könyve: Az Underground erőedzés enciklopédiája | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

Eleged van belőle, hogy széthajtod magad a kondigépeken, de ha megemelsz egy szekrényt, napokig sajog minden tagod? Strandizmok helyett valódi erőre vágysz? Úgy érzed, megrekedt a sportkarriered? Esetleg edző vagy, aki a tanítványai, netán szülő, aki a gyerekei testi-lelki épségéért aggódik?Akkor ismerkedj meg Zach Even-Esh-sel, a nemzetközi hírű erő- és erőnléti edzőv…

A Az Underground erőedzés enciklopédiája című könyv egy 2018-ban megjelent, 378 oldalból álló, Sport, Testépítés kategóriájú könyv, melyet Zach Even-Esh írt és a Jaffa Kiadó adja ki a 9789634750543 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Zach Even-Esh: Az Underground erőedzés enciklopédiája egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Zach Even-Esh: Az Underground erőedzés enciklopédiája PDF, Az Underground erőedzés enciklopédiája PDF letöltés, Zach Even-Esh: Az Underground erőedzés enciklopédiája ePUB, Az Underground erőedzés enciklopédiája ePUB letöltés, Zach Even-Esh: Az Underground erőedzés enciklopédiája Mobi, Az Underground erőedzés enciklopédiája Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Zach Even-Esh további könyvei

Jaffa Kiadó kiadó további könyvei

Sport, Testépítés kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

378 oldalas könyvek

9789634750543 ISBN-számú könyvek

Összes könyv