Letöltési segédlet

12th június 2019 | 0 Views | Letöltési segédlet bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A KalózNet.com oldalon megtalálható, és a ráhivatkozott oldalról a fájlok legálisan és ingyenesen letölthetők.

A letöltés egyszerű, néhány perc alatt elvégezhető folyamat.

  1. Kattints az adatlapon a letöltés feliratra. Ekkor új lapon megnyílik egy másik oldal, ahol (adott esetben) fel vannak sorolva a letöltési hivatkozások. Ezek a hivatkozások is különböző oldalakra vezethetnek, ahol szerepel az adott fájl. Több, egy azonos fájlhoz vezető linket is meg szoktunk osztani azért, hogy a letöltőoldalak esetleges elérhetetlenségei miatt a letöltés ne jelentsen problémát.
  2. Mivel általában több különböző letöltőoldalon szerepel ugyanaz a fájl, így a letöltési választási lehetőség nyitott. Mediafire esetében a legegyszerűbb a letöltés; csak kattints a zöld Download gombra, és válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni a fájlt. A MEGA esetében egy klienst kell telepítened, és a letöltés ebben az esetben is egyszerű. A MEGA letöltés esetekben lassabb lehet a korlátozások miatt.

Problémák a letöltéskor

  • Nem enged regisztrálni a letöltőoldal.
    A legtöbb letöltőoldalra való regisztráció feltétele, és ami az azonosítást szolgálja, az IP-cím. Ha az oldal nem engedélyez bizonyos proxy / vpn szolgáltatásokat, akkor (általában) egy IP-címről csak egy regisztrációt fogad el 24 órán belül. Továbbá ugyanazzal az e-mail címmel több alkalommal nem lehet regisztrálni.
  • Lassú a letöltés.
    Például a MEGA ingyenes szolgáltatása ingyenes letöltést biztosít, viszont a letöltési sebességet bizonyos szinten korlátozza. Ezért fordulhat elő, hogy az alapból lassabb internetszolgáltatásnál érezhetően csökken a letöltési sebesség. A maximális letöltési sebességhez Prémium szolgáltatást kell vásárolnod.

További kérdéseddel fordulj a letöltőoldal supportjához.

Amennyiben nem találsz letöltőlinket az oldalon, lehetséges, hogy még nem kaptunk engedélyt a termékfájl terjesztéséhez, térj vissza néhány nap múlva.

Comments Closed