Letöltési segédlet

12th június 2019 | 0 Views | Letöltési segédlet bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A KalózNet.com oldalon megtalálható, és a ráhivatkozott oldalról a fájlok legálisan és ingyenesen letölthetők. Felhívjuk figyelmed arra, hogy nem minden esetben tölthetőek le a fájlok az oldalról. Kizárólag akkor teszünk közzé letölthető tartalmat, amennyiben megkeresésünkre felhatalmazást kapunk rá, vagy az adott fájlt nem védi szerzői jog, illetve ha az szabadon terjeszthető.

A letöltés egyszerű, néhány perc alatt elvégezhető folyamat. Amennyiben mégis elakadtál, vagy problémába ütköztél, írj e-mail címünkre.

  1. Kattints az adatlapon a “Letöltés” feliratra. Ekkor felugrik egy “pop-up” ablak, ahol röviden részletezzük a letöltés menetét. A felugró ablak alján látható a letöltéshez vezető link (GigaPeta.com), erre kattints rá.
  2. Új ablakban megnyílik a GigaPeta oldal, ahonnan a fájl letölthető. A letöltéshez ingyenes regisztráció szükséges, azonban az e-mail címet nem kell megerősíteni, tehát bármilyen e-mail címet és jelszót megadhatsz.
  3. A regisztrációt követően automatikusan bejelentkezik a Gigapeta és a letöltőoldalra vezet. Egy captcha-ellenőrzőkód megadása után a fájl készen áll a letöltésre.

Problémák a letöltéskor

  • Nem enged regisztrálni a GigaPeta.
    A GigaPeta oldalra való regisztráció feltétele, és ami az azonosítást szolgálja, az IP-cím. Az oldal nem engedélyez bizonyos proxy / vpn szolgáltatásokat, illetve egy IP-címről csak egy regisztrációt fogad el 24 órán belül. Továbbá ugyanazzal az e-mail címmel több alkalommal nem lehet regisztrálni.
  • Lassú a letöltés.
    A GigaPeta ingyenes szolgáltatása ingyenes letöltést biztosít, viszont a letöltési sebességet bizonyos szinten korlátozza. Ezért fordulhat elő, hogy az alapból lassabb internetszolgáltatásnál érezhetően csökken a letöltési sebesség. A maximális letöltési sebességhez Prémium szolgáltatást kell vásárolnod, amely 3 napra 3$-ba (kb.700Ft) kerül. http://gigapeta.com/premium/