Tartalom:

A kötet 280 olyan magyar szólást és közmondást magyaráz, amelyekben valamilyen növény, virág vagy gyümölcs neve (pl. babér, banán, gyökér, káposzta, retek), illetve ezekkel kapcsolatos, ezekből képzett szó (pl. babérkoszorú, banánhéj, gyökerezik, káposztalé, retkes) található.A szótár 107 esetben a kifejezés eredetmagyarázatát is közli. Megtudhatju …

Cím: Nincsen rózsa tövis nélkül
Alcím: 
Növény-, virág- és gyümölcsneves szólások, közmondások szótára
Író: 
Kiadó: 
Oldalak száma: 2019
ISBN: 130 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 
Tinta Könyvkiadó

Kategória: Könyv, Nyelvkönyvek, szótárak, Szótárak
Bolti ár: 1 917 Ft

Bővebb információ a Nincsen rózsa tövis nélkül című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Nincsen rózsa tövis nélkül”, melynek írója . A 2019oldalas könyvet a adja ki
Tinta Könyvkiadó
óta. A könyv a Könyv, Nyelvkönyvek, szótárak, Szótárak kategóriákba tartozik, és ISBN-száma 130 . A Nincsen rózsa tövis nélkül című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 1 917 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Nincsen rózsa tövis nélkül című könyvet?
A Nincsen rózsa tövis nélkül teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Nincsen rózsa tövis nélkül című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Nincsen rózsa tövis nélkül című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Nincsen rózsa tövis nélkül című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Nincsen rózsa tövis nélkül című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Nincsen rózsa tövis nélkül könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Nincsen rózsa tövis nélkül kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 1 917 Ft-ba kerül.

Név:

Nincsen rózsa tövis nélkül () /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

586 oldalletöltés eddig

Comments Closed